AROMOTERAPIJA

KOD AROMATERAPIJE UPOTREBLJAVAJU SE BILJNA ULJA,MELEMI,DA BI SE UBRZALO OPUSTANJE I UBLAZAVANJE SIMPTOMA KOD ODREDJENIH ZDRAVSTVENIH TEGOBA. BILJNA ULJA SU PONEKAD MIRISNOG EKSTRATA, DOBIJENI MACERACIJOM(stavljanja mirisnog cveca u mast) ILI DESTILACIJOM(parenjem) OD CVECA, LISCA ILI KORENA. ULJA SE RAZREDJUJU TEMELJNIM ULJIMA KAO STO JE BADEMOVO ILI SOJINO, NANOSE SE MASAZOM POMESANOM SA BILJNIM CAJEM. KORISTE SE NA KOZI KAO OBLOZI, DODAJU SE U KUPKU. CVETNA ULJA IMAJU UMIRUJUCE DEJSTVO NA LIMBICNI SISTEM MOZGA, KOJI JE UKLJUCEN U KONTROLU PAMCENJA, OSECANJA I HORMONA. LEKOVITA BILJA I ULJA MOGU DA SE KORISTE ZAJEDNO SA AKUNPUKTUROM I AKUPRESUROM, VAZAN JE SASTAVNI DEO SISTEMA KINESKE MEDICINE, JER LEKOVITA BILJA PREMA SLOZENIM PRAVILIMA DIJAGNOSTIKOVANJA, GDE JE SVRHA DA POMOGNU ORGANIZMU DA ISPRAVI NE RAVNOTEZU MEDJU ENERGIJAMA.
Lekovito Bilje Herba, Lekovito Bilje, Preparati sa Stare Planine, Vidka Herbalek Lekovito Bilje Herba, Lekovito Bilje, Preparati sa Stare Planine, Vidka Herbalek Lekovito Bilje Herba, Lekovito Bilje, Preparati sa Stare Planine, Vidka Herbalek Lekovito Bilje Herba, Lekovito Bilje, Preparati sa Stare Planine, Vidka Herbalek Lekovito Bilje Herba, Lekovito Bilje, Preparati sa Stare Planine, Vidka Herbalek Lekovito Bilje Herba, Lekovito Bilje, Preparati sa Stare Planine, Vidka Herbalek Lekovito Bilje Herba, Lekovito Bilje, Preparati sa Stare Planine, Vidka Herbalek Lekovito Bilje Herba, Lekovito Bilje, Preparati sa Stare Planine, Vidka Herbalek
CAJEVE, MELEME I ULJA MOGU DA KORISTE I MALA DECA KAO ODRASLI I STIME STO JE UPOTREBA KOD DECE BLAZA I U MANJIM KOLICINAMA. NIJEDNO LEKOVITO BILJE( mesavina ili pojedinacna biljka) NEMA NUS-POJAVE, NITI ALERGIJSKOG OBLIKA!

Lekovito Bilje Herba, Lekovito Bilje, Preparati sa Stare Planine, Vidka Herbalek


>