ODABIR NAČINA LEČENJA

“Uvek postoji rešenje za teške probleme. Postoji put, postoji izlaz o kome možda niste razmišljali. Vi ga još ne vidite. Ono će vam se ukazati kada počnete da verujete u sebe.”

POJMOVI: FITOTERAPIJA, TRAVARSTVO, LEČENJE BILJKAMA, ČAJEVIMA, SRBIJA

Kada ste bolesni vi ili neko koga volite, pa čak i kad vas muče neke manje zdravstvene tegobe , želite da znate da li ste odabrali najbolji način lečenja. U 21 veku, načina lečenja koje je moguće odabrati, više je nego ranije.

Čak i lekari koji se brinu za vaše zdravlje, na osnovu revolucionarnih otkrića u novije vreme, primaju raširenih ruku i primenjuju alternativne, prirodne načine lečenja.

Metode lečenja od travarstva do meditacije sve više zauzimaju mesto i postaju cenjene.* Ukažite poverenje prirodi, aktivirajte snage koje dremaju u vama pokrenite ih odmah i promenite svoj život.

* Lečenje lekovitim biljkama je sve češće jer ima mnogo dokaza o njihovoj delotvornosti.

* Konačno, najbolja odluka o načinu lečenja biće ona koju donesete vi, koji se brinete o vašem zdravlju.

* Put ka zdravlju temelji se na čvrstom temelju znanja iz oblasti fitoterapije koje posedujem iz dugogodišnje prakse. Pomoći ćemo vam da budete dobro obavešteni kako bi ste donosili ispravne odluke o zdravlju i nezi.
Konvencionalna medicina ili ti biomedicina smatra da su glavni uzroci bolesti virusi, bakterije tj patogeni organizmi. Alternativna medicina na zdravlje gleda kao na sistem ili različite sisteme u ravnoteži: emotivni, duhovni, telesni, mentalni. Svaki nesklad predstavlja stres za organizam i dovodi do bolesti.

* U suzbijanju bolesti lekovitim biljem postoje mnogobrojni načini lečenja koji dovode do ojačanja imunološkog sistema i to tako što ponovo uspostavljaju ravnotežu između sistema u organizmu.

POJMOVI: , TRAVARKA VIDKA, ČAJNE MEŠAVINE, LEKOVITO BILJE, FITOTERAPEUT, LEČENJE, STARA PLANINA.

Kada tražite “travare” tražite u stvari preporuke, imena i ispovesti pacijenata koji se zahvaljuju na uspešnom lečenju. U štampi se mogu naći mnogobrojne ispovesti pacijenata kojima smo pomogli pomoću lekovitih biljaka iz netaknute prirode, raznim melemima, tinkturama itd. Moja najveća reklama je kada me drugi preporuče.

* Nikad ne tražite pomoć od onih koji ispoljavaju neprijateljstvo i prezir prema medicini i lekarima ili daju pompezne izjave tipa 100% lečim.

* Tražite jasne informacije o lečenju biljkama koje ćete koristiti i zapamtite da vi upravljate celokupnim procesom lečenja. Pre svega, verujte svom instinktu.