fbpx

Zdravlje je u prirodi

U okviru novih okolnosti sa kojima se suočava cela planeta dolazimo ponovo do davno donesenih zaključaka da je upravo zdravlje nešto nemerljive vrednosti.Nažalost neretko tek kada ga izgubimo podsetimo se njegovog krucijalnog značaja.Često svojim stilom života direktno ugrožavamo zdravlje. Bilo da je reč o neaktivnosti, stresu, neadekvatnoj ishrani .Bez zdravlja ne možemo uživati u svim tim materijalnim vrednostima za koje se borimo. Na kraju dodjemo do toga da taj teško stečeni novac moramo uložiti upravo u povračanje narušene vitalnosti i izlečenje. Zašto ne bismo bili mudriji i promenili neke navike i obrasce ponašanja ? ,Za početak da odvojimo makar 45 minuta 3-4 puta nedeljno na bilo kakvu fizicku aktivnost. Naročito na svežem vazduhu uz benefite sunčeve energije . Poradimo na boljem snu, usporavanju ubitačnog tempa života. Joga i meditacija ?-Što da ne ?

http://www.jogasrbija.com/blog/joga-za-pocetnike.html

Iskoristimo sve mogućnosti koje su nam na raspolaganju da naše telo i duh održimo vitalnim i snažnim

Preporučujemo za starije osobe brzi hod , plivanje, pilates, yogu. Za mladje osobe sve vrste aktivnosti koje im prijaju u skladu sa trenutnim nivoom utreniranosti i zdravstvenim statusom.

Kretanje i svež vazduh izvor vitalnosti.
što češće bortavite u prirodi

Oslobodite se stresa. Pokušajte potisnuti osećaj brige , usporite tempo opuštajte se uz vežbe disanja i meditacije

Neka vods nosi sve vaše brige i stres , opustite se.
upijajte sunčeve zrake i iskoristite opuštajuću moć vode

Zdravlje-lekoviti preparati sa stare planine

Veliku moć za očuvanje vašeg zdravlja , jačanje imuniteta kao preventive ali i za poboljšanje narušenog zdravstvenog statusa pružaju nam sastojci iz prirode. .Na sledećoj web adresi možete na jednom mestu pronaći najveći spektar prirodnih preparata koji mogu da unaprede vaš zdravstveni statu i pomognu Vam kod mnogi tegoba.Posetite nas na adresi http://www.lekovitobilje-herba.com

Živeti u skaldu sa prirodom
-Živimo u skladu sa prirodom i iskoristimo sve što nam priroda nudi
ukusno i zdravo

Lekovita moć prirodnih sastojaka -preko 100 vrsta čajeva

Zaključak na kraju ovog teksta je-Živimo u skladu sa prirodom i koristimo sve benefite koje ona pruža.Ukoliko želite da se posavetujete u vezi bilo kog porbelma koji imate psoetite našu web lokaciju , pišite nam na naš mail , ili nas kontaktirajte putem telefona naša adresa je

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button
Mi koristimo kolačiće kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovu web lokaciju, pretpostavićemo da ste saglasni sa tim.