Sreten – Skoplje
 
Imao sam višak mokraćne kiseline,giht. Ćerka je pronašla ovde čaj i poručila. Posle tri terapije hvala Bogu,smanjena je mokraćna kiselina, nemam više bolova,ali i dalje pijem čaj jer ne želim više da imam probleme. Sve preporuke za čaj,kao i za gospodju koja mi je dala jako dobre savjete.
 
Stevanija- Bijeljina
 
Moji bubrezi su propuštali proteine. Protenurija na 24h je bila 8,35. Biopsija mi je radna i dobila sam gomilu lekova. Komšinica mi je preporučila ovaj čaj,jer i ona ima probleme sa bubrezima,i mnogo joj pomogao čaj,da nije na vreme pila čaj završila bi na dijalizu. Odmah sam pozvala ,ljubazna gospodja mi sve objasnila i dala saveze oko ishrane i poručila sam odmah 4 flaše čaja. Ubrzo su mi proteini počeli da se smanjuju i došli sada na 2. Naravno,i dalje pijem čaj,a tablete su mi lekari smanjili na samo dva čeka. Čak mi i krvni pritisak reguliran. Svako dobro želim ovoj dragoj gospodji koja ima čajeve za naše probleme. 
 
Milenko Blagojević- Zaječar
 
Moj suprug je imao problem sa prostorom i krvni sudovi na prostati. Pronašla sam iskustva o ljudima koji su imali probleme i rešili ih pomoću ovog čaja. Pozvala sam i naručila. Posle godinu dana moj suprug je kao nov. Izbjegao operaciju. Sada ga pije preventivno tri puta godišnje. Zahvaljujući rešenom zdravstvenom problemu,suprug je mogao da radi i hvala Bogu našao posao u Nemackoj i radi! Hvala vam do neba.
 
Jasminka- Bor 
 
Samo jedno veliko hvala što postojite i što pomažete ljudima koji su oboljeli od bubrega. Vaši čajevi su mojoj mami smanjili kreatinin sa 720 na 380. Naravno i dalje pije čaj i pseća se mnogo bolje,može da se kreće jer otoci na nogama više nema. Hvala vam puno i na mnogim dobrim savjetima.
 
Šemsa – Luxemburg
 
Imala sam problem sa štitnom žlezdom,gde su me dva puta operisali i uvek se povrati. Jedna medicinska sestra mi je ispričala za ovaj čaj i dala mi broj telefona. Sada je prošlo 6 godina od kada pijem čaj i hvala dragom Alahu moji rezultati su dobri. Nastaviću da pijem dok postojim. Zahvalila bih se i hospodji koja pravi čajeve na psihosavetima,to mi je mnogo pomoglo. Neka vas dragi Allah čuva.
 
Nena Vukobratić – Prijepolje
 
Dijabetičar sam od 16 godine. Kreatinin mi se bio naglo povećao na 580,urea 12,teško sam mokrila gde mi je stvaralo probleme u organizmu,jer se voda sakupljala. Takodje sam pila i Farin. Dok sam ležala u bolnici,čula sam za ovaj čaj od ljudi kojima je pomogao i gde dolaze samo na kontrolu. Dobila sam broj i odmah pozvala . Za samo 6 meseci kreatinin mi je pao na 340,a urea na 7. Presretna sam bila. I dalje pijem čajeve i redovno idem na kontrole,i hvala Bogu sve je u redu. Sve pohvale za gospodju koja mi je i bila savetnik u vezi mog problema,i hvala joj što ima čajeve za naše probleme.
 
Ratko Perić – Beograd
 
Samo kratko da kažem. Imao sam probleme sa sinusima,takve bolove da sam nisam znao šta da radim. Pronašao sam ovde kapi i za 6 nedelja sam se rešio problema. A što je još dobro,moja ćerka imala je prehladu i nos joj bio zapušen,naručio sam i za nju. Dva puta je ušpricala i više nikad nije imala problem. Šta reći? Hvala ali i to je malo.
 
Ljubiša Arnić – Munchen
 
Imao sam strašne glavobolje i nisam mogao disati. Pronašao sam ovde kapi i odmah naručio. Prilikom prvog špricanja u nos,toliko je sekreta izbačeno da sam bio u šoku gde je sve to stalo. Od tada ,a evo 7 godina više nemam problema sa sinusima,a ni glava me ne boli. Hvala vam od srca!
 
Bojka Rakičević – Novi Sad
 
Imala sam srčane probleme. Veliki krvni pritisak,holesterol, trigliceridi, a i gojaznost. Upotrebom ovog čaja regulisala sam sve,pa čak i smanjila kilograme 18 kg manje. Zahvaljujući prijatno gospodji na savjetima i njenim čajevima. Pijem i dalje čisto preventivno. Preporučujem svima koji imaju bilo koji zdravstveni problem da se obrate ovde gospodji,za sve ima rješenje! Hvala veliko.